Sedert Deken Marc onze nieuwe pastoor is, hebben we een aantal wijzigingen in contactpersonen voor allerlei parochiale zaken te melden: 

Vanaf 1 oktober is er in de Sint-Antoniuskerk elke zaterdagavond een Eucharistieviering om 18u, en zoals nu op zondagavond een Eucharistieviering om 19u30. Er zal op zondag geen H. Mis meer zijn om 10.30 u.

Aanvragen voor huwelijken en begrafenissen in de Sint-Antoniuskerk gebeuren bij Z.E. Heer Deken Marc Verwaeren, Sint Martensplein, 5, tel. 053.21.31.95, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvragen van dopen, ziekenbezoek en misintenties gebeuren bij Pater Paul Segers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 053.70.33.51).

Voor parochiale administratieve zaken kan u terecht op het nieuwe parochiesecretariaat. Dit kan u bereiken via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (0468.41.74.78).