Veertig jaar parochiekoor: dat moest gevierd worden! Zondag 25 november, op het feest van Christus Koning, was het zover. Na een stevige traktatie bij het aperitief en bemoedigende woorden van onze beide priesters -want zo rijk zijn we wel op Sint-Antonius - konden de benen onder een mooi versierde tafel. Maar niet om er een ganse namiddag stil te zitten! Genieten is ons motto. Telkens heeft er een grote verhuis van dozen en zakken plaats en de inhoud is telkens een verrassing…

Een lekkere maaltijd werd ons klaargemaakt en opgediend. De apotheose was Catootje die naar de ‘botermarkt’ ging en haar boter omtoverde tot: een dominee, een dikke meid, een toverheks, een wafelvrouw, een schoonmaakster en meneer doktoor. Achter de coulissen werd op één twee de tekst ingefluisterd en daar kwamen ze één voor één aan. Terwijl de koffie gesmaakt werd, werd iedereen getrakteerd op een klein aandenken van 40 jaar parochiekoor Sint-Antonius. Een dankjewel voor de vele inzet, het trouwe aanwezig zijn, en de nooit aflatende wil om verder te doen!

Bij deze blijven we steeds mensen oproepen om – op welke leeftijd ook - met ons mee te komen zingen.

Per 14 dagen verzorgen we de zaterdagavondviering van 18 u. Met regelmaat repeteren we op woensdagavond van 19u tot 20u in de Sint-Antoniuskerk. Ons menu: lief en leed met elkaar delen, attent zijn bij kleine en grote feesten, er samen eens op uit trekken of een pint gaan pakken. Het parochiekoor blijft gedreven. Indien meer info nodig kan je terecht bij Marina Bombart (tel. 053/21.36.12, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

  • Sint Antonius 40parochiekoor1
  • Sint Antonius 40 jaar parochiekoor