Nieuwe data eerste communie en vormsel

Voor de eerste communie- en vormselvieringen werden ondertussen nieuwe data geprikt. Het H. Vormsel zal in onze kerk toegediend worden op 26 september om 17u. De eerste communie zal plaatshebben op 17 oktober*, ook om 17 uur. De catechesemomenten gaan uiteraard ook niet verder door zoals gepland. Catechisten blijven wel in contact met ouders en vormelingen om later op het jaar de draad met repetities opnieuw op te nemen. 

Het moge voor iedereen duidelijk zijn dat het bijzonder moeilijk is om een planning op te maken in deze tijden van corona. De data die we vooropstellen voor deze vieringen van het vormsel en de eerste communie, zijn dan ook onder voorbehoud. We moeten rekening houden met de evolutie van het coronavirus, met de beslissingen van het bisdom en de beslissingen van de nationale veiligheidsraad. We weten nu nog niet of grote groepen zullen toegelaten worden in de kerk. Alles is dus voorlopig. We hopen op gunstige evoluties, zodat alles kan plaatsvinden zoals gepland. We moeten er echter ook ernstig mee rekening houden dat er nog wijzigingen kunnen zijn. We hopen dat iedereen begrip heeft voor deze onzekere situatie. We houden u in elk geval op de hoogte.

 

*Let op gewijzigde datum: de eerste communie zal doorgaan op 17 oktober en niet op 10 oktober zoals eerder aangekondigd.