Vormselcatechese: nieuwe inschrijvingen 

Jongens en meisjes die in 2010 geboren zijn (en dus volgend jaar naar het zesde leerjaar gaan) en wensen het H. Vormsel te ontvangen in 2022, kunnen zich laten inschrijven voor de vormselcatechese op de Sint -Antoniusparochie - Capucienenlaan 97 -9300 Aalst, via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en dit graag voor 15/9/2021

In principe gebeurt de vormselcatechese in de parochie waar de jongere woonachtig is. Wie op de Sint-Antoniusparochie gedoopt is en een kerkelijke band heeft met de parochie mag Els Van Langenhoven contacteren via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omdat het Vormsel 2021 pas doorgaat op 18/9/2021, zal de ouderavond voor de nieuwe vormelingen 2022 nadien plaatsvinden. Het startmoment is ten vroegste voorzien in november (en laten we hopen dat we tegen die tijd de coronamaatregelen achter ons kunnen laten). Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Els Van Langenhoven, Vormselcatechese St-Antoniusparochie Aalst, 0470 98 04 24