Herabonnering parochieblad Kerk en Leven

Ons persoonlijke en kerkelijke leven kende het voorbije anderhalve jaar een slopende periode. Het coronavirus ontregelde alles wat ons dierbaar was en leidde soms tot moedeloosheid. Op zulke momenten ontdekken we wat ons dierbaar is en waaruit we energie en hoop putten.

Met Kerk & leven willen we de wekelijkse leverancier van positieve energie zijn voor onze lezers. Een laadpaal voor het leven, als het ware. Wie in ons blad leest over al het goede, mooie en waardevolle in de samenleving, binnen en buiten de Kerk, voelt zich helemaal opgeladen. Onze artikels – lokaal, diocesaan en nationaal – proberen een voedingsbron te zijn voor harten en geesten.

Ook in 2022 willen wij graag een laadpaal voor onze lezers zijn. Elke week vallen we bij onze abonnees in de bus, als opkikker in een samenleving die wel wat positiviteit kan gebruiken.

Als abonnee op het parochieblad krijgt u eerstdaags een gepersonaliseerde brief met overschrijvingsformulier (en een gestructureerde mededeling met uw abonneenummer in de eerste 8 cijfers) in de bus om uw abonnement op het parochieblad van Aalst Linkeroever voor 2022 te hernieuwen. Ook in het volgende nummer 42 van 20 oktober zal u op pagina 1 een overschrijvingsformulier afgedrukt zien met een gepersonaliseerde gestructureerde mededeling die alleen voor u is bestemd.

Ten slotte, door de stijgende productiekosten verhogen we de prijs lichtjes naar 42 euro. Een steunabonnement kan vanaf 50 euro.