Inschrijvingen vormselcatechese

Jongens en meisjes die geboren zijn in 2011 en het H. Vormsel wensen te ontvangen in 2023, kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de vormselcatechese van onze lokale kerk Sint-Antonius.

We streven ernaar vormselcatechese aan te bieden en het vormsel toe te dienen in de parochie waar de jongere woonachtig is. Ga je dus na de vakantie naar het zesde leerjaar, ben je in onze Sint-Antoniuskerk gedoopt of heb je een kerkelijke band met onze lokale kerk, én wil je graag het H. Vormsel ontvangen, geef ons dan zeker een seintje!

Inschrijven kan door via email contact op te nemen met Els Van Langenhoven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van de Sint-Antoniuskerk, Capucienenlaan 97, 9300 Aalst. Doe dit liefst voor 15/9/2022. 

We organiseren een ouderavond met meer info over de catechese en het Vormsel in de laatste week van september. Het startmoment van de catechese is voorzien voor het 2de weekend van oktober. En, na deze voorbereiding, gaat het Vormsel in principe door in het weekend van 6 mei 2023.