De lokale Kerk Sint-Antonius maakt deel uit van de nieuwe Parochie in Aalst-Linkeroever in het dekenaat Aalst van het bisdom Gent.   

Het kerkgebouw is gelegen te Capucienenlaan 95, 9300 Aalst. E.H. Deken Marc Verwaeren is onze parochiale administrator, tevens pastoor van de Parochie Aalst Linkeroever, net als deken van Aalst. Pater Paul, onze emeritus pastoor, neemt ook nog een aantal taken op zich, ter ondersteuning van deken Marc.

ADP283b kerkbinnen Afbeeldingsresultaat voor marc verwaeren

foto pp recenter

 

Aanvragen voor huwelijken en begrafenissen in de Sint-Antoniuskerk gebeuren bij Z.E. Heer Deken Marc Verwaeren, Sint Martensplein, 5, tel. 053.21.31.95, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvragen van dopen, ziekenbezoek en misintenties gebeuren bij Pater Paul Segers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 053.70.33.51).

Voor parochiale administratieve zaken kan u terecht op het nieuwe parochiesecretariaat. Dit kan u bereiken via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (0468.41.74.78). 

 

Meer achtergrondinfo:

Kloosterkerk Copy

 

GroeienNieuweParochies

 

OprichtingNieuweDekenaten