Beste bezoeker, we hopen dat onze website mag getuigen van geloof en verbondenheid. Dat ze u mag verwelkomen in onze gemeenschap, en u allerlei praktische informatie, inspirerende getuigenissen of bezinningen, of aankondigingen van concerten aanreikt. Van harte welkom!

Een "kerkplek"?

Kerkplek Sint-Antonius van Padua maakt deel uit van de Parochie Sint-Martinus in het dekenaat Aalst van het bisdom Gent

In de Aalsterse Sint-Martinusparochie zijn er verschillende enthousiaste christenen die samen kerk vormen ter plaatse, rond een kerkgebouw. Pastorale teams behartigen er het reilen en zeilen in die plaatselijke kerkplekken. Zij vormen een belangrijke schakel tussen de lokale gemeenschappen en de grotere Sint-Martinusparochie en zijn het aanspreekpunt ter plaatse.  

Onze Sint-Antoniuskerk

Het kerkgebouw is gelegen ter hoogte van Capucienenlaan 95, 9300 Aalst. Meer info over de historiek en architectuur van het kerkgebouw en haar interieur, is te lezen op deze website: Een blik op de Sint-Antoniuskerk.   

 

Parochiale leiding

E.H. Deken Hans Vandenholen is onze parochiale administrator, tevens pastoor van de Parochie Sint-Martinus, net als deken van Aalst. Pater Paul, onze emeritus pastoor, neemt ook nog een aantal taken op zich, ter ondersteuning van deken Hans.

HansVandenholen
E.H. Deken Hans Vandenholen

 

Pater Paul, em. pastoor Sint-Antoniusparochie
Em. Pastoor Pater Paul Segers

Wie kan u contacteren bij vragen?

Aanvragen voor huwelijken en begrafenissen in de Sint-Antoniuskerk gebeuren bij Z.E. Heer Deken Hans Vandenholen, Sint Martensplein, 5, tel. 053.21.31.95, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvragen van dopen, ziekenbezoek en misintenties gebeuren bij Pater Paul Segers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 053.70.33.51).

Voor parochiale administratieve zaken kan u terecht op het parochiesecretariaat. Dit kan u bereiken via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (0468.41.74.78). 

HennyPanoramic