Kerkplek Sint-Antonius van Padua maakt deel uit van de Parochie Sint-Martinus in het dekenaat Aalst van het bisdom Gent.   

Het kerkgebouw is gelegen te Capucienenlaan 95, 9300 Aalst. E.H. Deken Hans Vandenholen is onze parochiale administrator, tevens pastoor van de Parochie Sint-Martinus, net als deken van Aalst. Pater Paul, onze emeritus pastoor, neemt ook nog een aantal taken op zich, ter ondersteuning van deken Hans.

Aanvragen voor huwelijken en begrafenissen in de Sint-Antoniuskerk gebeuren bij Z.E. Heer Deken Hans Vandenholen, Sint Martensplein, 5, tel. 053.21.31.95, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvragen van dopen, ziekenbezoek en misintenties gebeuren bij Pater Paul Segers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 053.70.33.51).

Voor parochiale administratieve zaken kan u terecht op het parochiesecretariaat. Dit kan u bereiken via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (0468.41.74.78). 

 

HansVandenholen   Sint-Antonius van Paduakerk 

Sint-Antonius van Padua kerk binnenaanzicht   Pater Paul, em. pastoor Sint-Antoniusparochie

 

 Meer info: Een nieuwe parochie ... een nieuwe huisstijl