Samen zingen ... iets voor jou?

Misschien was je op 15 juli dit jaar ook in de kerk bij het jubileum van Pater Paul? Misschien heb je toen ook ervaren dat het deugd kan doen om samen te zingen, samen te vieren in alle eenvoud.

Voor die gelegenheid kwamen oud-koorleden van ver (Geraardsbergen en de kust) nog eens aansluiten. Nu zijn we opnieuw met een uitgedunde groep. Heb je even tijd of goesting? Was je ooit in vroeger tijden ergens koorlid maar heeft die groep -door welke omstandigheid ook- moeten stoppen, wel, we zien je graag komen.

Of zou het kunnen dat jij wel interesse hebt maar de stap niet durft te zetten? Ik zou zeggen: kom eens langs en waag je kans, we nemen geen examens af en je hoeft geen zangtesten te ondergaan, gewoon mee met de groep, want, zo zijn wij zelf ook ooit begonnen. Het zou fijn zijn.

Waar zijn we te vinden? Elke donderdag van 14.30 u tot ongeveer 15.30 u in de kerk van Sint-Antonius aan de Capucienenlaan. Per 14 dagen helpen we onze zaterdagavondviering verzorgen. Dus ….. aarzel niet, je bent van harte welkom!

Marina